Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miért érdemes Minit vásárolni?

2009.10.05

Amikor az ember vagyona eléri az 5-8 millió forintot, elgondolkoznak azon, hogy mibe fektessék. Sokaknak a lakásfelújítás, kertépítés, és egyéb dolgok jutnak eszünkbe. De sokan vannak, akik autót szeretnének. És ennyi pénzből már jónéhány autót meg lehet vásárolni. Ilyenkor elkezdünk érdeklődni, hogy melyikre lenne pénz, és melyik számukra a legjobb választás. Akinek családja van, az a kombik, kisegyterűek felé kezd nézni, de viszont aki egyedül van,vehet egy Mini-t. Ilyenkor elgondolkozunk. vajon megéri-e? Ha magára ismert a fenti szövegben, most megtudhatja, érdemes -e Mini-t vásárolni?

 

Megéri, mert:

  • Erős motorokkal kapható - 211 lóerő egy kisautóban! Ezzel csábít el a John Cooper Works

 

  • Preciz és pontos a váltó - A váltó remekül kapcsolható, bár a hátramenetbe kapcsolás megszokást igényel

 

  • Direkt, sportos kormányzás - Ha valami a legjobb a Minikben, hát ez az. A Mini irányítása szinte a BMW szintjén van, fantasztikus élmény vezetni.

 

  • Sportos futóműhangolás - sportos jellegének ellenére mindennapi, közúti használatra is alkalmas

 

  • Gazdag szériafelszereltség - A menetslabilizáló rendszertől a szervízigény jelzőig minden benne van.

 

 

  • Kényelmes, luxusos belső - Terjeng olyan tévhit, hogy a MINI nem kényelmes. Ezt szeretném eloszlatni. A Mini nagyon is kényelmes.

 

 

  • Karakter - A Mini fennállása óta egy rendkívül karakteres autó, és ha egy ilyet vezetsz, mindenki tisztel és kedves veled.

 

  • Jól kihasznált tér - szokták mondani, a kocsi belül nagyobb, mint kívül. Ez a remek helykihasználás érdeme. Ha beszállunk, nem lesz klausztrófóbiás érzésünk.

 

  • Hatalmas vezetési élmény - A Minit hatalmas élmény vezetni, közben, nem is nagyon fogyaszt sokat. A két dízel modell meg igazi ''hibrid''

 

  • Ügyfélszolgálat, márkakereskedés - A Mini-nél mindig kedvesen bánnak veled, garantááltan segítenek neked, hogy kiválaszthasd a neked megfelelő Mini-t, és a későbbiekben is örömmel foglalkoznak madj Miniddel.

 

 

 

További tudnivalók:

Érdemes tudni, hogyha egy 211 lóerős motor (Mini John Cooper Works) bőg előtted, és akar ki,kitörni, akkor két kézzel kell fogni a kormányt, és az ülésben ülve néha úgy érzed, hogy helyet cserél a gyomrod, a veséddel. De ez az érzés csak versenypályán kerít hatalmába, de hát egy sportautó ne is legyen versenypályán egy ringó bölcső. Az extrák elég drágák, óvatosan válasszunk! Extrán tulajdonképpen nem tudok ajánlani, mert elég sok minden hasznos dolog van benne, aki ad a látványra válassza az aerodinamikai sportcsomagot, amitől a kocsi úgy néz ki mint egy kigyúrt sportoló. Aki szereti a zenét jó minőségben és hangosan hallgatni, az válassza a Mini-hez rendelhető komoly HI-FI berendezést, ami 10 hangszórójával 480 watt teljesítményre képes. Még sok-sok extra van, mindenki válasszon saját igényei szerint, ez csak egy kis tanácsadó.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.