Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép Szinte mindenkit érdekel, hogy melyek azok az autók, amik méltán kiálthatók ki a Mini-modellek ellenfelének. Mivel a Mini egy eléggé különleges autó, nehéz vetélytársakat keresni neki. A lent felsorolt kocsik teljesítmény szempontjából, és felépítés szempontjából, még talán kategória szempontjából egyeznek a Mini-vel, de mindegyik kicsit nagyobb, és gyengébb nála. Igaz olcsóbbak is.

 

 

 

 

 

 

Kép I. számú konkurens: Alfa Romeo MITO:

Az Alfa Romeo MITO az Alfa legkisebb modellje, talán ez az autó áll legközelebb a Mini-hez. Alapmotorja 78 lóerőt teljesít, árlistája 4-5 millió forinttól kezdődik. Az új fejlesztésű Multi Air motor egy remek erőforrás, a Minik szintjén áll. Mindkettő benzines erőforrást turbófeltöltő lélegezteti, a gyengébbik 135, az erősebb 173 lóerőt teljesít. Az utóbbi motorral felszerelt Alfa a Cooper S ellenfele. Különlegesség szempontjából a macskaszemű alfa is hasonló szinten áll, hiszen a pajzs alakú hűtőrács, a különleges fényszórók, és a forma is hozzájárul a különleges hatáshoz

 

 


 

Kép II. számú konkurens: Renault Clio RS

 

A Renalult Clio RS A legizmosabb Clio, 201 lóerejével a John Cooper Works-ot veszi célba, de nem tud többet nála, olcsóbb, de ez egy átlagos autó.

 

 

 

 

 

Kép Opel Corsa OPC

Az Opel kisautójának OPC változata sportos, de nem ad annyit, amennyit a külső vadsága mutat. A Cooper S babérjait tépkedi, de nem sikerülne versenypályán megelőznie.

 

 

 

 

 

 

 

Kép Honda Civic Type S

ez egy kicsit nagyított Cooper S, rendkívül jó autó, de ez már az alsó-középkategória.....

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.